Sain vihdoin ison helmilähetyksen Kiinasta  Kotona koimme joulun tuntua, kun tutkimme ja pengoimme into pinkeänä 13 kg:n pakettia... uudestaan ja uudestaan ja uudestaan... Tiedättehän naiset, miten kaikki sopii kaiken kanssa hyvin yhteen. Ja miten ihanalta tämä ja tämä näyttää tämän kanssa.... Voi ihanuutta tosiaan! Vihdoin siis pääsin tekemään pitkiä koruja, joita on kovasti toivottu.

Tässä ensimmäisiä pitkiä koruja. Tämä lasihelmistä tehty, ruskea, metallihohtoinen koru on muunneltava:
45 cm kaulakoru sekä kaksi käsikorua 18 cm. Korua voi käyttää lyhyenä kahdella käsikorulla. Puolipitkänä yhdellä käsikorulla tai pitkänä.
Magneettilukot on tosi näppärät käyttää.

Toinen ruskeasävyinen pitkä koru on kevennetty metallisilla välihelmillä. Koru on lasihelmistä sekä makeanveden helmistä. Koru on kiva töihin avain/kulkukorttikoruksi.

Sininen pitkä koru on ehdoton farkkukoru. Lasihelmiä, keramiikkanappeja ja makeanveden helmiä.

 

Pitkien korujen hinnat noin 35 euroa/koru (sis. postituskulut Suomessa). Jos kiinnostuit näistä, laita viestiä [email protected].

Teen myös mittatilaustyönä pitkiä koruja. Minulla on nyt paljon harmaita, sinisiä, vanhan roosan, mustan, lilan, valkoisen ja ruskean sävyisiä lasihelmiä sekä makeanveden helmiä.

Kaikki korut valmistetaan lasihelmistä/kristalleista, ja/tai makeanveden helmistä. Korun osat ovat hopeaa, hopeoitua tai nikkelivapaata korumetallia. Helmien mukana saat organzapussin helmien säilytystä varten, sekä helmien hoito-ohjeet.

Kaikilla koruilla on vuoden takuu. Jos koru menee rikki, korjaan korusi.

Terveisin, "Nöf"-korut ja Sanna