Maaliskuussa sävyt vielä hitusen tummia... Luumua, vihreää, harmaata, mustaa. Tässä uusia koruja, jotka muuntuvat moneksi. Harmaa/vihreä + beige/valkoinen korusetti joka taipuu lyhyeksi tai pitkäksi kaulakoruksi. Korun pituutta voi säätää hopeaketjulla, josta saa 5 cm lisää pituutta koruun. Korua voi pitää lyhyenä (45 cm), jolloin koruun saa lisäksi käsikorun. Tai käsikorun (18 cm) voi liittää lukolla kaulakoruun, ja käyttää pitkänä (63 cm) tai jatkopalan kanssa 68 cvm. Koruihin teen tilauksesta aina myös sopivia korviksia. Huomaa myös ihanat "made vith love" sydämet, joita voi käyttää korun kaula- tai käsikorussa.

Korut tehty makeanveden helmistä.

sähköpostia tulemaan, jos ihastut näihin ja/tai haluat tilata koruja. Muistathan että teen koruja myös mittatilaustyönä! Tällä viikolla saan paljon ihania vaaleanpunaisia, vaaleansinisiä, beigen, valkoisen ja harmaan sävyisiä helmiä. Uutta tuotantoa syntyy koko ajan.

Luumu kaulakoru, käsikoru + korvikset. Kaulakoru 45 cm, käsikoru 18 cm. Makeanveden helmeä, lasihelmieä ja metallisia välihelmiä. Sydänlukko molemmissa koruissa. Kaulakorun lukkoa voi käyttää edessä tai takana.

Fuksian punaiset ihanuudet piristää jo mieltä kohti kesää! Kaulakorussa (45 cm) makeanveden helmiä ja lasihelmiä. Hopeoitu papukaijalukko, johon voi yhdistää riipuksia, esim. lasisydämiä. Käsikorut (18 cm) x 2 kpl. Helposti käteen sujautettavat ja käytännölliset korut. Toisessa käsikorussa hopeapallo lisänä.

Tässä omat suosikkini. Sinivalkoinen kaulakoru (45 cm + käsikoru 19 cm). Kaulakorussa lasisydän, jonka voi ottaa halutessaan pois.
Hopeoidussa papukaijalukossa myös made with love riipus. Koruissa valkoista makeanveden helmeä. Todella laadukkaita helmiä! Sekä Sinisiä lasihelmiä ja kirkkaita lasirondelleja. Välihelmet metallisia (nikkelivapaita). Ihana raikas setti  vaikka farkkuvaatteiden kanssa :)

Minulle sydäntä lähellä harmaat helmet, joita käytän mielelläni koruissa. Tässä harmaita mattapintaisia 10 mm lasihelmiä, sekä pienempiä 6 mm vaaleanpunaisia lasihelmiä (kissan silmiä). Välissä metallisia nikkelivapaita välihelmiä. Samaa settiä korvikset. Kaulakorua voi säätää jatkopalalla, jollon korun pituus joko 45 tai 50 cm. Käsikoru joustaa, ja se on helppo sujauttaa käteen. Korviksen koukut hopeaa.

Ihanaa ja kaunista kevättä!

Sanna