Hyvin "levätyn" kesän jälkeen vaihtui työleiri toiseen, kun jälleen innostuin helmeilemään! Kesä olikin lähes koruton. Helmien pujottelun sijaan keskityin kesämökin koristukseen ja tuunaamiseen. Työkalut vaihtuivat  vähän isompiin, kuten klapikoneeseen.

Ystäväni tekivät uusia helmitilauksia, ja mania iski päälle! Piti tehdä monta settiä putkeen. Tein jopa tämän yhden itselleni. Väri on hyvin yllättäen musta Syyskuu hiipii, kynttilöitä, pimeneviä iltoja ja mustia koruja, tottakai! Tästä tulikin mieleeni, että kohta pitää sopia pikkujouluille ajankohta!

BLING; BLING:

Anoppini on erittäin taitava käsistään. Keramiikkahelmet hän on tehnyt minulle toiveiden mukaan. Helmiä saa eri värisinä sekä erilaisilla pinnotteilla, joita taidot ei riitä luettelemaan. Tässä yksi klassinen malli mustista, ja valkoisista helmistä. Yhdistelin helmiin hyvin simppelit välihelmet ja hopeisen isomman lukon. Erittäin kauniit! Eivät pääse laisinkaan oikeuksiinsa kuvassa.

Keramiikkahelmet Hillevi Latvalahden käsialaa

BLACK: Tätä mustaa oli kodikasta tehdä. Helmet oman näköiset. Mustaa ja harmaata. Nämä pitkät helmet 90 cm. Makeanveden helmiä ja lasihelmiä.

GREEN: Nämä ihanat vihreät helmet ovat myöskin tilaustyö. 90 cm pitkät helmet, jotka tarkoitettu töihin avainkaulanauhaksi. Vihreät soikeat lasinapit on todella pirteät. Näitä, ja kaikkia sivujen helmiä saa tilaamalla. Voin tehdä samanlaisia helmiä, sekä tietysti variaatioita omien toiveiden mukaan. Korvikset + käsikorut saa myös samaa sarjaa.

RUSKA: Tätä korua olikin jännittävää tehdä. Kinuskia ja luumua. Tämän korun tein rakkaalle ystävälleni hänen toiveidensa mukaan. Murretut värit sopivat hänelle erittäin hyvin. Syksyä... Ihanaa! Olen niin syksyihminen.

IHANUUS:
Ei tätä voi muuten kuvata. Klassikko vaaleita A-laatuisia makeanveden helmiä.

PINK:
Nämä ihanat pinkit käsikorut on myöskin rakkaan ystäväni tilaus. Paljon kristallia, rondellia ja bling blingiä. Ja kyllä, nämähän sopii mustan kanssa täydellisesti, joten voisin itsekin käyttää

Pirteää syksyä!
Sanna, 9-korut